Loopbaanadvies

Lorem ipsum elementum tempus egestas sed sed. Eget nullam non nisi est sit amet.

Als u vragen hebt over uw werk of loopbaan, dan wilt u graag goed advies. Loopbaanadvies of loopbaancoaching is een uitstekende manier om uw weg te vinden in uw loopbaan. Loopbaanadvisering betekent dat u samen met een professionele adviseur van Heikens Human Capital aan de slag gaat om uit te vinden wie u bent, wat u wilt, waarom u dat wilt, hoe u dat bereikt en wat andere mogelijkheden zijn. Het inwinnen van een goed loopbaanadvies helpt u om de juiste beslissingen te maken en de weg naar uw ideale loopbaan uit te stippelen.

Een adviestraject bestaat uit verschillende onderdelen die er in eerste instantie op gericht zijn uit te vinden wat voor een baan het beste bij u zou passen. Samen met u brengen wij uw drijfveren, kennis, ervaringen en kwaliteiten in kaart. Welke competenties hebt u in huis en hoe kun u die inzetten in uw loopbaan? Een loopbaanadvies blijft niet bij het uitlichten van interesses en competenties. Als eenmaal duidelijk is welke kant u op wilt, helpt de loopbaanadviseur u ook om de eerste stappen te zetten die nodig zijn om dit doel te bereiken.

Heikens Human Capital geeft u inzicht in uw interesses, talenten en mogelijkheden. Deze vertalen wij samen met u,  en eventueel uw werkgever, in een stappenplan of persoonlijk opleidingsplan (POP), om u verder te helpen met uw carrièremogelijkheden binnen de organisatie.

Er bestaan een aantal mogelijkheden voor een volgende carrièrestap. Zo kunt u denken aan:

  • U blijft bij uw huidige werkgever en stelt nieuwe doelstellingen op
  • U verlaat uw werkgever en gaat op zoek naar een nieuwe baan/functie
  • U besluit een studie te gaan volgen
  • U besluit zelfstandig ondernemer te worden