Personeelsdiensten

Personeelsdiensten, ook wel human resources (HR) diensten genoemd, omvatten een breed scala aan activiteiten en functies die gericht zijn op het beheren en ondersteunen van de mensen binnen een organisatie. Hierbij kunnen wij zowel adviserend of uitvoerend te werk gaan. Hier is een aantal veelvoorkomende personeelsdiensten:

  1. Werving en Selectie
  2. Opleiding en Ontwikkeling
  3. Compensatie en Voordelen
  4. Personeelsadministratie
  5. Werknemersrelaties
  6. Arbo en Gezondheid
  7. Preventie en Beheer van Conflicten
  8. Employee Engagement
  9. Uitstroom en Pensioen

 

Uw flexibele HR Partner

Heikens Human Capital geeft u de mogelijkheid om al uw personeelszaken vakkundig af te handelen, zonder daarvoor (extra) personeel in dienst te nemen. Wij fungeren als de zogenaamde ‘spin in het web’ als u deze nodig heeft. Dit kan structureel zijn, maar ook projectmatig of als u snel even iemand nodig heeft voor een specifieke taak. Wij functioneren als een flexibele partner, afgestemd op uw behoefte.

Wij begeleiden u, of uw personeelsmedewerker(s), van A tot Z in alle voorkomende werkzaamheden en trajecten. Denk hierbij aan het voeren en vastleggen van functioneringsgesprekken, werving en selectie, contacten met Arbodiensten en met arbeidsdeskundigen van het UWV.

Heikens Human Capital adviseert en ondersteunt u niet alleen op het gebied van personeelszaken, ook worden de werkzaamheden professioneel uitgevoerd zodat uw organisatie nog efficiënter verloopt. Afhankelijk van uw behoefte hebben wij een adviserende, begeleidende of uitvoerende rol.