Onze diensten

U, of uw afdeling personeelszaken, heeft ondersteuning nodig op het gebied van personeelsdiensten. Onze specialisten zijn flexibel en breed inzetbaar op dit gebied. Tot onze dienstverlening behoren onder andere reorganisatie, ontslagprocedures, werving en selectie, arbo-zaken, loopbaanadvies, coaching & training en begeleiding van outplacement of re-integratietrajecten. Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw personeelszaken.

Ontzorgen

Kortom, Heikens Human Capital ontzorgt MKB ondernemers van A tot Z en biedt u perspectieven. Wij zijn een breed gespecialiseerd bureau op HR gebied en leveren maatwerk. Onze aanpak is praktisch, helder en doelgericht en altijd met als uitgangspunt om de opdrachtgever te ontzorgen. Heikens Human Capital beschikt over jarenlange ervaring en heeft specialisten voor alle facetten van personeelszaken. Verder heeft Heikens Human Capital een samenwerkingsverband met een gerenommeerd psychologisch adviesbureau en UWV.

Service op maat

Afhankelijk van de behoefte van de klant hebben wij een adviserende, begeleidende of uitvoerende rol. U, als klant, bepaalt in hoeverre u onze dienstverlening wilt gebruiken en wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening daar naadloos op aansluit.