Onze diensten

U, of uw afdeling personeelszaken, heeft ondersteuning nodig op het gebied van personeelsdiensten. Onze specialisten zijn flexibel en breed inzetbaar op dit gebied. Tot onze dienstverlening behoren onder andere reorganisatie, ontslagprocedures, werving en selectie, arbo-zaken, loopbaanadvies, coaching & training en begeleiding van outplacement of re-integratietrajecten. Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw personeelszaken.

Advisering van Organisatie,
Management en Personeel

Ons personeelsdienstenbureau biedt deskundig advies aan MKB-bedrijven, semi-overheidsinstellingen en overheidsinstellingen. We verbeteren organisatie, management en personeel met op maat gemaakte oplossingen. Onze ervaren adviseurs optimaliseren processen, versterken leiderschapsvaardigheden en verhogen de tevredenheid en productiviteit van medewerkers. Samen streven we naar een efficiëntere en effectievere werkplek.

Meer over Adviseren Organisatie, Management En Personeel >

Mediation & Conflictbemiddeling

Ons bureau biedt professionele mediatie en conflictbemiddeling voor MKB-bedrijven, semi-overheidsinstellingen en overheidsinstellingen. Onze ervaren mediators bevorderen open communicatie en begrip om conflicten op te lossen. We begeleiden het proces van begin tot eind, zorgen voor een veilige omgeving en streven naar duurzame en acceptabele afspraken voor alle partijen.

Meer over Mediation & Conflictbemiddeling >

Ontslagbegeleiding

Ontslag is ingrijpend voor zowel werkgevers als werknemers. Ons bureau begeleidt beide partijen zorgvuldig tijdens de ontslagprocedure, inclusief documentatie, gesprekken en begeleiding naar een nieuwe toekomst. We streven naar een soepel en respectvol proces, waarbij de belangen van beide partijen worden gewaarborgd voor een correcte en menselijke afwikkeling.

Meer over Ontslag >

Outplacement

Outplacement is een begeleidingstraject voor ontslagen werknemers. Ons personeelsdienstenbureau helpt hen bij het vinden van een nieuwe baan door middel van sollicitatietrainingen, cv-optimalisatie, loopbaanadvies en netwerkstrategieën. Het doel is om werknemers snel en met meer vertrouwen weer aan een geschikte baan te helpen.

Meer over Outplacement >

Personeelsdiensten

Personeelsdiensten omvatten alle taken die te maken hebben met het beheren en ondersteunen van medewerkers. Wij helpen bedrijven met werving en selectie, contractbeheer, coaching/training en verzuimbegeleiding. Onze experts bieden advies en ondersteuning bij HR-beleid, werkprocessen en naleving van wet- en regelgeving, om een efficiënt personeelsbeleid te waarborgen.

Meer over Personeelsdiensten >

Werving en Selectie

Werving en selectie is het proces waarbij wij werkgevers helpen bij het vinden en aannemen van nieuw personeel. We nemen het volledige proces over, van het opstellen van vacatures en zoeken naar kandidaten tot het voeren van sollicitatiegesprekken en contractonderhandelingen. Ons doel is om een geschikte nieuwe kracht aan te nemen voor langdurige inzet binnen de organisatie.

Meer over Werving & Selectie >

Ziekteverzuim en Re-Integratie

Verzuim en re-integratie zijn cruciaal voor elke organisatie. Wij helpen bedrijven bij de re-integratie van zieke werknemers volgens de Wet Poortwachter, zowel in het eerste als tweede spoor. Ons team zorgt voor naleving van wettelijke verplichtingen en effectieve terugkeer naar werk, binnen of buiten de organisatie.

Meer over ziekteverzuim & re-Integratie >

Ontzorgen

Kortom, Heikens Human Capital ontzorgt MKB ondernemers van A tot Z en biedt u perspectieven. Wij zijn een breed gespecialiseerd bureau op HR gebied en leveren maatwerk. Onze aanpak is praktisch, helder en doelgericht en altijd met als uitgangspunt om de opdrachtgever te ontzorgen. Heikens Human Capital beschikt over jarenlange ervaring en heeft specialisten voor alle facetten van personeelszaken. Verder heeft Heikens Human Capital een samenwerkingsverband met een gerenommeerd psychologisch adviesbureau en UWV.

Service op maat

Afhankelijk van de behoefte van de klant hebben wij een adviserende, begeleidende of uitvoerende rol. U, als klant, bepaalt in hoeverre u onze dienstverlening wilt gebruiken en wij zorgen ervoor dat onze dienstverlening daar naadloos op aansluit.

Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Neem contact op voor een gratis beoordeling en consultatie.